Бюро перекладів поряд є далеко не у кожному місті. Навіть у великих мегаполісах пошук професійного бюро перекладів може зайняти не одну годину, що часто буває неприпустимим. Нерідко виконати переклад необхідно терміново чи у великому обсязі, для чого потрібно відразу кілька перекладачів. Відповідним штатом фахівців володіє далеко не кожне бюро, тому перед зверненням до конкретної фірми спочатку краще порівняти їхні послуги онлайн.

В яких містах найпростіше знайти бюро перекладів поряд?

У великих містах життя завжди кипить набагато бурхливіше, ніж у провінції. Тому не дивно, що знайти відповідне бюро перекладів поряд із собою простіше саме у мегаполісах чи обласних центрах. За останні роки кількість таких бюро збільшилася на порядок, внаслідок чого конкуренція у цій сфері є дуже високою.

За статистикою, найбільше бюро перекладів в Україні зосереджено в таких містах, як Київ, Харків, Одеса, Львів та інших. Як свідчать дані всеукраїнського онлайн каталогу організацій Locator.ua, тільки в одному Києві зараз працює 389 бюро перекладів, більшість з яких зосереджено в центральних районах. Більш детальну інформацію про це можна побачити на малюнку:

Кількість бюро перекладів у великих містах України

У великих містах Росії також працює велика кількість бюро перекладів. В силу географічних особливостей країни, отримати точну інформацію про їх кількість проблематично, проте зробити це приблизно все ж таки можна. Відомості про найбільші бюро перекладів у РФ регулярно збирає портал Translationrating.ru, де розміщено інформацію про найавторитетніші бюро. За даними порталу, зараз у різних містах РФ діє 288 професійних бюро, більшість з яких перебувають у Москві, Санкт-Петербурзі та Єкатеринбурзі. Статистику по містах, де є не менше п’яти великих бюро перекладів, можна побачити нижче:

Кількість бюро перекладів у великих містах Росії

Як видно, кількість великих бюро перекладів навіть у відносно густонаселених містах не така велика. Тому знайти відповідне бюро перекладів поряд буває непросто. Іноді для цього може знадобитися поїздка до іншого міста, що у віддалених регіонах Росії зробити не так просто.

Які послуги можна замовити в бюро перекладів?

Сучасні бюро перекладів суттєво відрізняються від тих фірм, які були ще 15-20 років тому. Раніше вони надавали порівняно вузький спектр послуг, пов’язаних лише з перекладом документів чи текстів. Але в міру зростання ринку та необхідності боротьби за клієнтуру бюро перекладів стали перетворюватися на універсальні консалтингові фірми, де можна не тільки недорого замовити переклади, але й отримати низку додаткових послуг. У багатьох бюро практикується комплексне обслуговування, коли під час перекладу документів людина може замовити нотаріальний супровід, апостилювання та навіть кур’єрські послуги. Серед найбільш популярних послуг бюро перекладів у країнах СНД варто виділити:

У перерахованому списку традиційно високою популярністю користується письмовий переклад документів поруч із будинком чи роботою, який необхідний у більшості випадках. Його часто замовляють під час оформлення візи та інших іноземних документів, здійснення угод за кордоном, зміни громадянства і так далі. Люди також часто шукають нотаріальний переклад поряд, який постійно потрібний при зверненні до державних інстанцій. Вартість цих послуг може відрізнятись у різних містах, тому перед вибором фірми краще заздалегідь зіставити різні пропозиції.

Як найшвидше знайти найкраще бюро перекладів поруч із мінімальними розцінками?

Швидкий розвиток інтернет-технологій призвело до того, що більшість бюро перекладів почали пропонувати свої послуги онлайн. В інтернет мережі зараз працюють тисячі бюро перекладів, які надають послуги людям з усіх куточків планети. Замовити переклад документів у таких бюро можна за лічені хвилини, завдяки чому до послуг таких фірм вдається все більше людей.

Найзручнішим способом швидко вибрати відповідне бюро перекладів в інтернеті є онлайн-платформа TranslatorsAuction. Вона містить дані про більш ніж 16 тисяч приватних перекладачів та бюро, завдяки чому вибрати відповідного виконавця можуть люди з різних міст. У базі даних TranslatorsAuction містяться відомості про бюро перекладів, розташованих у різних містах України, Росії та інших країн СНД. Пошук бюро здійснюється за допомогою унікального алгоритму, що дозволяє спростити підбір бюро навіть тим, хто не володіє іноземними мовами. Побачити його результати можна на зображенні нижче:

Таблиця з проранжованими бюро перекладів поруч

Для цього замовник може додати тестове завдання, якість виконання якого перевіряється та оцінюється іншими перекладачами. Таким чином, для виконання замовлення підбирається найбільш підходящий та кваліфікований виконавець.

На цій сторінці надано відповіді на найпопулярніші питання про те, як користуватися нашою платформою.

Наші переваги

Сайт TranslatorsAuction – це інноваційна платформа, що відкриває широкі можливості як для замовників, так і для самих перекладачів. На TranslatorsAuction можна розміщувати замовлення традиційним способом або шукати перекладачів за допомогою спеціальної форми пошуку. Великий вибір бюро та індивідуальних виконавців забезпечує справедливу ціну на переклади та дозволяє знайти виконавця для виконання будь-якої перекладацької роботи.

Серед інших переваг TranslatorsAuction:

  1. висока швидкість виконання роботи;
  2. детальний опис замовлень;
  3. великий вибір методів оплати;
  4. можливість одночасно взаємодіяти з кількома перекладачами та бюро;
  5. наявність рейтингової системи оцінки перекладачів;
  6. можливість замовити переклад у любий час доби;
  7. безкоштовний переклад текстів обсягом до 210 слів.

Знайти докладну інформацію про те, як обрати бюро перекладів поруч зі мною, можна за цим посиланням. Наші перекладачі працюють у різних часових поясах, тому замовити послуги можна в будь-який час.

А ще можна почитати це:

Медичний перекладач

Медичний перекладач - незамінна фігура в забезпеченні якісної та ефективної...

Замовлення на переклад

Замовлення на переклад є важливим джерелом доходу для багатьох перекладачів....

Чому WordPress

WordPress - це одна з найпопулярніших систем управління контентом (CMS),...

Технічний переклад

Технічний переклад є одним з найважливіших напрямків у професійній діяльності...

Резюме перекладача

Резюме перекладача є важливим інструментом залучення нових замовників та встановлення...

Терміновий переклад документів на

Терміновий переклад документів одного разу може знадобитися будь-якій людині. Ця...

Переклад офіційних документів

Переклад офіційних документів може знадобитися в різних життєвих ситуаціях. Часто...

Переклад документів

Переклад документів є однією з найбільш популярних послуг у бюро...

Переклад інструкцій

Переклад інструкцій вимагає від перекладача особливих навичок та кваліфікації. Цей...

Переклад документів терміново

Ситуації, коли потрібне переведення документів терміново, трапляються регулярно. На пошту...

Переклад технічних текстів

Переклад технічних текстів — затребувана послуга. Але є проблема! Знайти...

Бюро перекладів поряд зі мною

Бюро перекладів поряд є далеко не у кожному місті. Навіть...

Переклад технічної документації

Переклад технічної документації є одним із найскладніших видів перекладацької роботи....

Бюро перекладів Полтава

Бюро перекладів у Полтаві – один із обов'язкових пунктів відвідування...

Переклад сайту на українську 210 слів БЕЗКОШТОВНО

Переклад сайту на українську мову з російської це державна вимога,...